Skidåkning

Jag var och åkte skidor i helgen in Österrike, mycket trevligt måste jag säga. Nog för att jag har djävulskt ont i kroppen för tillfället, det var inte särskilt mycket snö, men majoriteten av backarna var öppna. Men efter en dag på skidor tog jag och provade på att åka snowboard, fan va svårt, efter 4 timmar vågade jag mig upp på toppen för att åka en röd backe, detta resulterade i att jag nu haltar lite och har ett svullet lillfinger. Men jag känner mig lite stolt.

Ebsensee var riktigt trevligt och vi hade tur med vädret.

Kolla in mina bilder från helgen, mer kommer förhoppningsvis när jag hittar igen kameran.

Publicerat av

Jim Lundblad

Mercenary web wizard, schooled in the dark arts of digitalness, stands on his head. Enjoys to Doodle, Code, Design, talk Sustainability and most new Endeavours

En reaktion på “Skidåkning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *