Akupunktur

Idag så provade jag på Akupunktur, vilket är något stor för mig eftersom jag har nål fobi, men jag tror att min fobi bara sträcker sig till att jag inte kan sticka nålar i mig själv och injektioner för akupunkturen var fin fin, men hjälpte inte mitt specifika problem.

I helgen så fick jag väldigt ont i axel, och den svällde upp något så hemskt, försökte så fixa akupunktur på Lördagen men jag söp mig för full på fredag och missade sessionen. Så jag hade den idag istället.

Han var inte riktigt en akupunkturist som gav mig ett förtroende i alternativ medicin, ordet ”desillusionerade hippe” kommer i tanke, man jag kunde inte banga nu. Så efter lite tuina massage, så säger han att han ska ta och ”sticka lite nålar i mig”, Yikes!

Men alla nålar går in utan att man känner det, allt som känns är ett litet ”drag”, förutom en nål, som kändes som att den var glödhet, vilket efteråt var den enda nålen som verkade funka, men den var i underarmen, men jag hade ju ont i axeln!

I alla fall så nu så har jag fortfarande ont i axeln, men min vänstra underarm är så avslappnad att de är sjukt

Publicerat av

Jim Lundblad

Mercenary web wizard, schooled in the dark arts of digitalness, stands on his head. Enjoys to Doodle, Code, Design, talk Sustainability and most new Endeavours

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *