Osteopati


Jaha, eftersom akupunkturen häromdagen inte funkade på mer än min underarm så bestämde jag mig för att prova mer alternativ medicin, Osteopati.

Jag har tidigare haft Naprapati hos Erik Beijer i Stockholm, och tänkte att det skulle vara typ samma sak. Vissa delar var som Naprapati, andra som Thai Massage, andra som Tuina massage, fast mycket fokus på fötterna.

Det enda som var lite jobbigt var att Oestopaten var en tämligen snygg och väldigt bystig tjej, och jag var i mina boxers medan hon ”vaggade” mig och använde tyck punkter i ljumskarna och höfterna. Jag tror jag läste varje diplom på väggen, alla böckernas titlar i bokhyllan, för att inte fokusera på ett par gigantiska bröst mitt i nyllet.

Publicerat av

Jim Lundblad

Mercenary web wizard, schooled in the dark arts of digitalness, stands on his head. Enjoys to Doodle, Code, Design, talk Sustainability and most new Endeavours

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *