Spotify Updaterar

http://www.youtube.com/v/Gng29RIhIl8&hl=sv_SE&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01

Jag har klagat en hel del på Spotify under den senaste veckan eller så, eftersom tjänsten har ständigt laggat. När du ska spela luft gitarr till en av dina favoritlåtar börjar den buffra, detta kan vara ganska irriterande, nog för att sluta använda Spotify.

notis: Jag har aldrig egentligen spelar luft gitarr.

Men i dag Spotify har nu aviserat en rad nya funktioner som låter ganska Superfly måste säga, jag hoppas bara att uppkopplingen börjar fungera bättre.

En ny version av Spotify desktopen klienten har släppts i morse och det kommer att rulla ut slumpmässigt till 20,000 användare under de kommande två veckorna. Önskar verkligen att jag skulle kunde tvinga en uppdatering.

Här är en sammanfattning av de funktioner du kan förvänta dig:

  • Införande av ”Spotify Inkorg” där du har möjlighet att släppa låtar på andras profiler
  • ”Star” eller favoritlåtar och spellistor för andra att bläddra i
  • Integration med Facebook för att dela och ta emot spår rekommendationer och spellistor
  • Spela egna MP3-låtar i Spotify
  • Synkronisera Spotify spår med din telefon

Låter ganska bra eller hur?

Det är ju ett trevlig featureset, men jag funderar över hur bra det kommer att utföra. Hittills Jag har upptäckt att Spotify har dåliga dagar, och uppkopplingen kan vara oanvändbar. Tills detta försvinner helt, behövs alltid ett mp3-bibliotek eller Last.fm till hands.

Publicerat av

Jim Lundblad

Mercenary web wizard, schooled in the dark arts of digitalness, stands on his head. Enjoys to Doodle, Code, Design, talk Sustainability and most new Endeavours

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *