Film – Super

Shut up Crime!

Det har varit en lat helg, eller en ‘organiserings’ helg, har börjat sortera arbete, bilder, film och musik som jag samlat under åren, när man flyttar 3-4TB av data mellan datorer och NAS tar det en stund, så Jag kollade på Film.

Just nu tittar jag på Super en ”Komedi” jag använder citationstecken för att det är ganska chockerande brutal. Den börjar lite som vilken annan film, en fet, ful man (Rainn Wilson) tappar sin fru (Liv Tyler) och hans liv är skit igen. Men denna man bestämmer sig för att bekämpa brott i spandex under täcknamnet ‘The Crimson Bolt’ med sin sidekick ‘Boltie’ (Ellen Page). Men för att överkomma de onda busarna behövs lite övervåld…

helt klar värt 4 av 5 bipolära spandex klädda brudar

Publicerat av

Jim Lundblad

Mercenary web wizard, schooled in the dark arts of digitalness, stands on his head. Enjoys to Doodle, Code, Design, talk Sustainability and most new Endeavours

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *